2021-08-22
​​​​​​​
Füzes Hírek

Kiállítással zárult az IV. Szabadkéz Művésztelep a Magyar-Tár-Házban – galéria

Vasárnap kiállítással zárult a IV. Szabadkéz Művésztelep a szihalmi Magyar-Tár-Házban. Az esemény lehetőséget teremtett a tíz, közöttük több Munkácsy–díjas művésznek a műfaji kötöttségek nélküli alkotásra, kapcsolatteremtésre.
Augusztus 2-án kezdődött és egészen augusztus 22-ig tartott a IV. Szabadkéz Művésztelep a szihalmi Magyar-Tár-Házban, mely vasárnap a Szabadkéz Galéria kiállításával zárult. Az eseményen idén sem volt hívószó, megadott téma. A szervezők célja továbbra is az egyéni és kollektív alkotómunka biztosítása volt műfaji kötöttségek nélkül.A művésztelep szervezői évről évre különböző korosztályokból állítják össze a résztvevők csoportját, mellyel a közvetlen vagy közvetett egymásra hatás, egymás munkamódszerének, gondolkodásának megfigyelése által új szellemi kohéziót kívántak generálni.
Idén 10 meghívott művész alkot a háromhetes művésztelepen: Gaál József, Gulyás Andrea Katalin, Hajgató Terézia, Huszár Imre, Kádár Emese, Kótai Tamás, Szabó Ádám, Szabó Anna-Mária, Szurcsik József, Wechter Ákos.
https://fuzeshirek.hu/kiallitassal-zarult-az-iv-szabadkez-muvesztelep-a-magyar-tar-hazban-galeria/

You may also like

Back to Top